SBtech – Alla spelbolag med odds från SBtech

Om du är en van sportspelare har du säkerligen kommit över Sbtech någon gång. Sbtech är trots allt en av världens största odds leverantörer och flera av de största spelbolagen erbjuder sina odds därifrån. 

I denna artikel går vi igenom odds leverantören SBTech, vad som urskiljer deras odds och vilka bettingsidor som faktiskt använder sig av deras tjänst. 

Vad är SBTech? 

SBTech är en välkänd odds leverantör som de senaste tio åren varit världsledande inom just sportsbetting. De lanserades under 2007 och har sedan dess växt till sig ordentligt. SBtech är ett bolag med rejält med erfarenhet och har just nu över 1000 anställda runt om i världen. 

Deras tjänster finns tillgängliga på 15 olika reglerade marknader. Främst säljer de sina odds till andra spelbolag, men de har även andra tjänster. De erbjuder bland annat riskhantering, kampanjer och casinoverksamhet. 

SBtech

Spelbolag som erbjuder odds från SBtech 

SBTech klassas som den största odds leverantören i hela Europa. De levererar sina odds till hundratals olika spelbolag, stora som små. Oavsett om du är intresserad av att betta på svenska bettingsajter eller om du hellre kör betting utan licens, kommer du kunna ta del av Sbtechs odds på flera olika spelbolag. 

Här nedan har vi listat några välkända spelbolag som erbjuder odds från SBtech: 

Liveodds

Att betta i realtid, live betta, är något som blivit väldigt populärt de senaste åren. Nästan alla välkända spelbolag erbjuder liveodds idag men kvaliteten kan variera kraftigt. Enligt oss är det viktigt att utbudet av odds och spelmarknader är stort, och att oddsen är höga. För att få ta del av dessa faktorer när man livebettar är det fördelaktigt att välja ett spelbolag med SBtech. 

SBtech är nämligen kända för att erbjuda riktigt grymma live odds och vi skulle nog säga att de är de bästa på marknaden för just detta. Det är inte bara ett imponerande utbud av odds, utan även en väldig lättanvändlig plattform som gör det superenkelt att snabbt lägga spel i realtid. 

Betbuilder

Hos spelbolag som har SBtech erbjuds du möjlighet att bygga egna spel, vilket kallas för Bet Builder eller spelbyggare på svenska. Det är en tjänst där du kan skapa egna spel och kombinationer i en och samma match. Du kan till exempel spela på antal mål, vinnare av match och antal gula kort i en och samma match kombinerad i ett spel, vilket leder till mycket högre odds. 

CashOut

CashOut är en väldigt populär funktion hos bettingsidor som många spelare gillar att använda sig av. Det innebär kort och gott att man kan stänga sitt spel innan matchen är över, och på så vis antingen säkra upp en vinst eller ta del av en del av sin insats. Hur stor del av spelet som du kan casha ut varierar från odds till odds, men hos spelbolag med Sbtech kan du nästan alltid erbjuda Cashout på både vanliga och live odds. 

Fördelar med SBTech

Det finns flera fördelar att välja att spela hos spelbolag med SBTech. Först och främst är deras tjänst riktigt smidig och användarvänlig. Hela deras plattform är väldigt lättnavigerad med smarta sökfunktioner och smidiga menyer. All information är tydligt presenterad och det är enkelt att hitta de odds som man letar efter.

En annan stor fördel med att välja ett spelbolag med odds från bolaget är att deras odds är riktigt bra. Dels är utbudet av oddsen enormt och ofta är deras odds de högsta på marknaden.

Även om SBtech i regel har väldigt höga och konkurrenskraftiga odds är det värt att poängtera att det kan skilja sig mellan spelbolagen hur höga oddsen faktiskt är. Vissa spelbolag erbjuder till exempel olika typer oddsbonusar där de boostar oddsen. Vi rekommenderar därför att alltid jämföra olika odds innan du placerar ett spel. 

Den här sidan använder cookies.
Ok