Betalningsmetoder på utländska bettingsidor

Innan du väljer vilken bettingsajt du ska spela på är det bra att se över vilka olika betalningsmetoder som finns tillgängliga för insättningar och uttag. Det är viktigt att bara välja spelsajter som erbjuder trygga och säkra betalningsmetoder som du känner dig bekväm med att använda. 

På utländska bettingsidor finns det ett betydligt större utbud av betalningsmetoder än på den svenska marknaden. Om du är intresserad betting utan svensk licens kan vi därför gladeligen meddela att du har flera olika betalningsalternativ att välja mellan. 

I denna artikel går vi igenom de vanligaste betalningsmetoderna som du finner på spelsajter utan den svenska spellicensen! 

Trustly

Många svenska spelare som söker sig till utländska spelsidor dras till sajter som erbjuder Trustly. Det är en betalningsmetod som används i stor utsträckning i Sverige och det är många som känner sig bekväma med att använda denna betalningsmetod.  

Trustly är en betalningsmetod som möjliggör direkta banköverföringar. Dina insättningar når ditt spelkonto direkt och ett uttag med Trustly förväntas ta mellan några enstaka sekunder till några få minuter. 

Du behöver inte något speciellt konto för att kunna använda dig av Trustly, utan det räcker att du verifierar dig med ditt BankID. För att göra en insättning med Trustly behöver du bara följa dessa steg: 

  1. Skriv in beloppet du vill sätta in 
  2. Fyll i ditt personnummer
  3. Öppna din BankID-app
  4. Bekräfta betalningen! 

Zimpler

Zimpler är en betalningsmetod som precis som Trustly är väldigt populär – både på den svenska och utländska spelmarknaden. I det stora hela fungerar Zimpler precis som Trustly. Både Trustly och Zimpler är två smidiga betalningsmetoder som möjliggör direkta insättningar och blixtsnabba uttag.  

E-plånböcker

Hos utländska bettingsajter är det även vanligt att använda sig av olika e-plånböcker. Två av de vanligaste e-plånböckerna är Neteller och Skrill. Dessa två metoder fungerar som en digital plånbok där du har ett konto som du kan använda för att göra insättningar på spelsajter, samt motta utbetalningar av vinster. 

Två stora fördelar med att använda sig av e-plånböcker när man bettar är att du alltid är anonym samt att dina pengar kommer fram direkt. Till skillnad från en traditionell banköverföring som ofta tar upp till några dagar.

Kryptovaluta 

Något unikt med bettingsidor utan den svenska spellicensen är att de kan erbjuda betalningar genom kryptovalutor. Detta är något som inte är tillåtet på den svenska spelmarknaden.  

Det finns flera tusen olika kryptovalutor men det är utan tvekan Bitcoin som är mest populär, speciellt på internationella bettingsajter. Utöver Bitcoin finns det ofta möjlighet att göra betalningar med andra kryptovalutor. Till exempel Litecoin, Ethereum, True Flip, Ripple, Neo och Cardano. 

För att kunna använda dig av kryptovalutor på bettingsajter behöver du först och främst ha en så kallad e-wallet, en digital plånbok, som stöder valutan. Därefter behöver du skaffa själva valutan, vilket du gör genom att till exempel köpa Bitcoins. 

VISA och Mastercard

En annan, mer traditionell, betalningsmetod som ofta används på utländska bettingsajter är kortbetalning. De allra flesta sajterna stödjer betalningar med både VISA, Mastercard och andra kredit/betal-kort. Många svenska storbanker har dock valt att blockera betalningar till och från casinon utanför den svenska marknaden, vilket gör att denna metod inte alltid är tillgänglig för svenskar.

Den här sidan använder cookies.
Ok